Gazelle Orange kopen? | 2Wielercentrum Joure

Gazelle Orange


De Gazelle Orange is al jarenlang niet meer uit ons assortiment weg te denken en wordt ook wel het paradepaartje van Gazelle genoemd. Het model is een bestseller en wordt ieder jaar bekroond met een fietsprijs. Wat de Orange vooral kenmerkt is haar ruime en lage instap. Het ontwerp biedt comfort en wordt nog steeds regelmatig vernieuwd en verbeterd.

Niet omdat het niet goed is, maar om het nog beter te maken! Zo fietst nieuwste Gazelle Orange nog vele malen lichter en soepeler dan haar voorgangers die overigens ook zeer comfortabel fietsen. De Orange serie biedt van alle modellen een herenfiets en damesfiets.

 

 

De Orange serie van Gazelle


De Orange serie van Gazelle bestaat uit luxe stadsfietsen met een hoog comfort. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen:

 

De Orange stadsfiets
De Gazelle Orange C7 Plus en de Orange C7 veelal aangeschaft voor de dagelijkse dingen. Gebruikt u de fiets regelmatig voor boodschappen of gaat u ermee naar werk? Dan zijn deze modellen wellicht iets voor u! De Fietsen hebben mooie details en beschikken over essentiële basics, zoals: versnellingen en een bagagedrager. Daarnaast beschikken de stadfietsen over een gesloten kettingkast, rollerblake remmen en een gesloten versnellingssysteem. De plus variant is ook voorzien van een verende zadelpen en voorvork.


De Orange hybride
De Orange hybriden zijn sportief en comfortabel. De fietsen zijn lichtgewicht en worden veelal gebruikt door de sportievere fietser. Hierbij kunt u kiezen uit een variant zonder verende onderdelen tot een Gazelle Orange T27. Dit model beschikt over een verende zadelpen en voorvork en heeft een zeer luxe afwerking.

De Orange e-bike
Heeft u liever een fiets met trapondersteuning? Er zijn ook elektrische uitvoeringen van de Gazelle Orange beschikbaar. Het populaire instapmodel is de Gazelle Orange C8 HFP. Wilt u graag een normale stadsfiets voor het dagelijks gebruik, maar dan wel elektrisch? Dan biedt dit model een goede uitkomst voor u. Wilt u liever een luxe variant? Bekijk dan eens de Gazelle Orange C7+ HMB. Dit model beschikt over een krachtige motor van Bosch, instelbare stuurpen en hydraulische remmen. 

Personaliseer uw Gazelle Orange
De fietsen zijn universeel afgemonteerd en hierdoor kunt u de fiets gemakkelijk personaliseren. Bij 2Wielercentrum Joure beschikken wij over een zeer groot assortiment in fiets accessoires. Stijl uw fiets onder andere af met leuke design fietstassen of voorzie uw fiets van een luxe fietscomputer. Vanaf nu weet u altijd hoe hard en hoeveel kilometer u heeft gefietst!

 

 

Wilt u een Gazelle Orange kopen?

De Gazelle Orange is een echte stadfiets, maar dan met extra comfort. Uw dagelijkse ritjes zijn vanaf nu altijd een ontspannen ervaring! Bij 2Wielercentrum Joure in Friesland bieden wij een zeer ruim assortiment aan binnen de Orange serie. Indien wij de fiets naar wens niet meer op voorraad hebben, dan kunnen wij deze altijd geheel vrijblijvend voor u bestellen.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ons personeel helpt u graag. Een fiets is een belangrijke aanschaf en moet op uw gebruik worden afgestemd. Ons deskundige personeel beschikt over veel kennis en hierdoor kunnen wij u zeer goed adviseren. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om even een proefritje te maken! Wij gaan graag samen met u opzoek naar de perfecte match!TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • 2Wielercentrum Joure
  • Tolhuswei 5
  • 8501 ZP, Joure
  • info@2wielercentrumjoure.nl
  • (0513) 41 21 43
Onderhoud inplannen
Winkelafspraak inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Conway
Cortina
Gazelle
Koga
Loekie
Sensa
Sparta
Urban Arrow
Victoria