Gazelle Grenoble kopen? | 2Wielercentrum Joure

De Gazelle Grenoble serie


De Gazelle Grenoble is een sportieve fiets die in zowel dames- als herenuitvoering verkrijgbaar is. De serie staat bekend om het hoge comfort en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u onder andere de keuze uit stadsfietsen en elektrische fietsen.

De fietsen stijgen met kop en schouders boven andere stadsfietsen uit door het sportieve karakter en de versnellingen. De fiets kan wel zeer goed als stadsfiets gebruikt worden voor dagelijkse dingen, maar ook voor langere afstanden biedt de Gazelle Grenoble een prima uitkomst!

Het assortiment


Wij zijn Gazelle Premium dealer en bieden een zeer ruim assortiment aan van dit merk. Wij staan voor hoge kwaliteit en hierom werken wij enkel met kwaliteitsmerken. Binnen ons assortiment van Gazelle Grenoble bieden wij de volgende types aan:

 • C7 Hm

 • C7+ Hfb Demo

 • C7+ Hmb

 • C7+ Hmb Elite

 • Gazelle Grenoble C8

 • C8 Hms

Indien u opzoek bent naar een model die wij niet hebben kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen wij het model altijd geheel vrijblijvend voor u bestellen! Bij ons vindt u zowel herenfietsen als damesfietsen die variëren van wat oudere modellen tot de allernieuwste modellen van 2019.

De modellen


Omdat de Gazelle Grenoble verkrijgbaar is in verschillende modellen hebben wij ze nog even voor u uitgelicht, zodat u een wat beter beeld krijgt van de verschillen.

Grenoble C7
De C7 is niet zomaar een stadsfiets, want het model beschikt over maar liefst 7 versnellingen. Dit is meer dan de gemiddelde stadsfiets. Hiermee stijgt dit model uit boven andere stadsmodellen.

C8
De C8 beschikt over 8 versnellingen van Shimano Nexus. Dit maakt de fiets perfect voor lange afstanden, zoals toertochten!

C7+ HMB
Deze elektrische fiets beschikt over een Bosch 50Nm middenmotor die bekend staat om de extra kracht en kwaliteit.

 

Het onderhoud van uw Gazelle Grenoble


Om de levensduur van uw fiets te verlengen is het belangrijk om uw fiets goed te onderhouden. Hier helpen wij u graag bij. Wij beschikken over een professionele werkplaats waar wij alle reparaties en onderhoud voor u kunnen uitvoeren. U kunt hiervoor altijd gebruik maken van onze haal en breng service of u kunt gebruik maken van een tijdelijke leenfiets.

 

Gazelle Grenoble kopen bij 2Wielercentrum Joure


In onze winkel in Friesland heeft u niet alleen een ruime keuze uit kwaliteitsfietsen, maar ook uit accessoires. U koopt natuurlijk niet zomaar een nieuwe fiets zonder dat u goed geadviseerd bent. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe Gazelle Grenoble. In een persoonlijk adviesgesprek brengen wij uw wensen in kaart, zodat we kunnen kijken welke variant het beste bij u past.

Ons personeel is zeer deskundig en hierdoor kunnen wij uw wensen feilloos vertalen naar uw droomfiets. Wij vinden het belangrijk om echt even de tijd voor onze klanten te nemen. U kunt bij ons altijd rekenen op een warm welkom en een kopje koffie. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd even een proefritje maken, want u koopt toch ook geen auto zonder dat u een proefrit heeft gedaan?

Naast de Gazelle Grenoble bieden wij nog vele andere Gazelle fietsen aan. Bekijk ons assortiment stadsfietsen, hybride en e-bikes om te kijken of er iets voor u tussen zit!

 



Terug



Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

 • 2Wielercentrum Joure
 • Tolhuswei 5
 • 8501 ZP, Joure
 • info@2wielercentrumjoure.nl
 • (0513) 41 21 43
Onderhoud inplannen
Winkelafspraak inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Conway
Cortina
Gazelle
Koga
Loekie
Sensa
Sparta
Urban Arrow
Victoria