Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/joureimpressivex/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Het team

Het team

2wielercentrum Joure medewerkers

Sikko Brouwer is geen onbekende binnen de rijwielbranche. Hij begon in 1985 als leerling-monteur bij Smit de Blauwe Luifel in Heerenveen. In 1990 koos hij op de jeugdige leeftijd van 20 jaar voor het zelfstandig ondernemerschap en nam een rijwielzaak in het Friese Buitenpost over. Een sprong in het diepe, maar hij slaagde erin de zaak uit te bouwen tot een bloeiende, grote rijwiel- en sportzaak.  

 
In 2005 verkocht hij deze zaak en maakte een uitstap naar het bedrijfsleven. Hij bleef echter in de rijwielbranche werkzaam: achtereenvolgens gedurende vier jaar als commercieel manager bij een retailorganisatie en daarna bij Koninklijke Gazelle. 
 
Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, zo ook bij Sikko Brouwer. Zijn hart ligt bij het zelfstandig ondernemerschap. Mede gedreven door zijn passie voor alles wat met fietsen te maken heeft, is hij per 1 december 2011 opnieuw met een eigen onderneming gestart. Brouwer is heel blij met deze overname. Het huidige personeel blijft in dienst bij 2Wielercentrum Joure: de bestaande klanten zullen dus vertrouwde gezichten blijven zien. 
 


Harm de Boer is 48 jaar oud en werkt sinds 1 april 2015 bij 2wielercentrum Joure .
Harm werkt als verkoper bij 2wielercentrum Joure en is daarnaast ook te vinden in de werkplaats. Harm is al ruim 20 jaar werkzaam in de branche en helpt u graag met een goed en deskundig advies bij het zoeken naar een nieuwe fiets.
 
Hendrik Hoks is een allround monteur maar gespecialiseerd in de E-bikes.
Hendrik is 28 jaar oud en  ruim 11 jaar werkzaam als moteur aan de Tolhuswei. Ook kan Hendrik een goed advies geven wanneer het gaat om aanschaf van onderdelen/accessoires of bij het aanschaffen van een nieuwe fiets.
 
Harold Hoekstra is 21  jaren jong en vanaf april 2013 een vaste waarde binnen het team. Harold is vanaf zijn jeugd erg betrokken geweest met de wielersport. Harold heeft jaren op wedstrijd niveau gefietst  en heeft daardoor het fietsbloed in zijn aderen.Harold is het vaste aanspreekpunt wanneer het gaat om advies voor een race, ATB of een sportfiets en alle onderdelen/accessoires die hiermee te maken hebben. Daarnaast is Harold een allround gediplomeerd monteur in de werkplaats met race en ATB als specialisme.

Sander Brouwer is met zijn 19 lentejaren de jongste (leerling) monteur binnen het team. Sander is sinds 2016 werkzaam binnen het team en volgt de opleiding fietstechnicus aan het Deltion college in Zwolle. Ook Sander vind het een geweldige uitdaging om de klant te adviseren in de winkel.

Over ons

Kwaliteit vindt u terug in onze A-merk fietsen en accessoires, maar ook in de kennis en ervaring van ons personeel. Sikko en zijn medewerkers staan dagelijks voor u klaar, voor eerlijk en betrouwbaar advies over producten, het proefrijden op een fiets of de juiste fietsverzekering. Maar ook voor de reparatie van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. En bent u niet in de gelegenheid uw fiets te brengen of op te halen, maak dan gebruik van onze gratis haal- en brengservice.

CONTACT

  • 0513 412 143
  • info@2wielercentrumjoure.nl